Mollerussa reinsereix 9 persones del Pla d'Urgell amb pràctiques en diferents tasques al municipi

REDACCIÓ
Publicat: 
28-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa reinsereix 9 persones del Pla d'Urgell amb pràctiques en diferents tasques al municipi
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa compta al llarg d’un mes amb la col·laboració de 9 persones del Pla d’Urgell que participen d’un programa social de l’Associació Talma, ubicada a Juneda però amb desplegament a Mollerussa. Dels participants, tres fan tasques de suport a les escoles Pompeu Fabra, Ignasi Peraire i Les Arrels i la resta s’incorporen a les tasques de jardineria. 

Per dur a terme la col·laboració, s’han signat un conveni amb aquesta entitat de servei i suport a les persones que té per objectiu afavorir la integració social i laboral dels participants del programa Mesures Actives Inserció Social (MAIS) que promou l’entitat, la qual des del 2020 compta amb col·laboració del consistori. L’objectiu és que aquestes persones puguin fer pràctiques en un entorn laboral real desenvolupant tasques que no requereixen ni qualificació ni titulació concretes.

La col·laboració s’ha iniciat aquest mes amb el repartiment del material i la distribució de tasques entre els participants en les pràctiques, els qual a la via pública aniran identificats amb una armilla reflectant amb el logotip de l’Ajuntament de Mollerussa. 

Comparteix

També t'interessarà