Mostremp tanca amb èxit la novena edició després de reunir 800 persones

REDACCIÓ
24-08-2020
  • Mostremp tanca amb èxit la novena edició després de reunir 800 persones

Mostremp va clausurar ahir la novena edició, per la qual han passat més de 800 persones durant els sis dies de durada. Una xifra que des de l’organització van considerar “impressionant” ateses les circumstàncies actuals amb la crisi sanitària desencadenada per la Covid-19.

Durant la jornada d’ahir es van donar a conèixer els guardonats d’aquest any. Així, el curtmetratge Xoves de Comadres, de la directora Noemí Chantada, es va emportar el primer premi de la Secció Oficial, dotat amb 2.000 euros. Així mateix, també van ser guardonats Xavier Ibáñez per la seua obra El Árbol, a la secció Pallars & Ribagorça; Víctor del Val de l’Instituto Sarah Kubitschet de Rio de Janeiro pel seu Uma História Real, en la categoria Infantil i Juvenil; i Georgi M. Unkovski es va emportar el premi del públic pel seu treball Stiker. Val a destacar que per primera vegada el jurat va decidir atorgar mencions aquest any “atesa la qualitat dels treballs”. “Ha estat un Mostremp increïble de cap a peus”, va afirmar el director del certamen, José Bergés.

La novena edició va tancar amb la projecció del documental El Cost de la Fruita dels directors Clara Barbal i Pablo Roguero.

Comparteix

També t'interessarà