Motos elèctriques i uns escacs gegants, novetats a Cucalòcum i Cucaesport

P.R
12-12-2018
  • Motos elèctriques i uns escacs gegants, novetats a Cucalòcum i Cucaesport

Un circuit inflable on els més petits podran conduir una moto elèctrica i una pista d’escacs gegants són les principals novetats de la 28 edició del Cucalòcum i la 13 del Cucaesport que se celebraran del dia 27 d’aquest mes al 4 de gener als pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida.

A més, els nens i nenes podran disfrutar de mig centenar d’activitats i tallers més que combinen proposades lúdiques amb altres d’educatives, esportives i de sensibilització en aspectes com el medi ambient, la solidaritat o hàbits de vida saludable. Una quinzena d’aquestes cinquanta activitats s’emmarquen dins de Cucaesport, que proposa reptes d’aventura i psicomotricitat amb jocs com les bitlles o l’atletisme. Tampoc hi faltaran alguns dels clàssics d’aquests salons com l’activitat Enigmes d’Orient, que permet als nens i nenes un recorregut màgic per les carrosses dels Reis Mags i que comptarà amb la visita del Camarlenc el 2 de gener a les 11 hores per rebre les cartes amb els regals sol·licitats.

Durant la presentació dels dos festivals celebrada ahir, es va donar a conèixer el nom de la guanyadora del catorzè concurs de dibuix entre escolars de Lleida per il·lustrar el cartell promocional. Es tracta de Paula Castellví García, del Col·legi Lestonnac de Lleida. En segona posició va quedar Francisco Ngomo Ondo, de l’escola Príncep de Viana, mentre que Ycare Doya García, del centre de Santa Maria de Gardeny, va quedar tercera. En total el concurs va rebre 237 dibuixos elaborats per 1.418 alumnes de Primària de 18 centres de Lleida ciutat i el Segrià.

L’horari de la 28 edició de Cucalòcum i la 13 de Cucaesport serà de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?