Oberta la 3a edició del Premi Santander Alumni UdL a l'Emprenedoria i l'Ocupació

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2023
Actualitzat: 13-09-2023 10:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Oberta la 3a edició del Premi Santander Alumni UdL a l'Emprenedoria i l'Ocupació
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Amb l’objectiu d’afavorir la carrera professional dels antics alumnes de la Universitat de Lleida, Alumni UdL, amb el suport de la Universitat i Banco Santander, convoca de nou el ‘Premi Santander Alumni UdL a l’Emprenedoria i l’Ocupació’.

Aquesta tercera edició, amb el lema “Idees que arrelen”, vol incentivar i reconèixer els antics alumnes de la UdL, que aporten solucions innovadores als reptes climàtics, econòmics, culturals i socials del segle XXI, ja sigui amb idees innovadores de negoci o amb projectes empresarials ja implantats.

Les propostes es poden presentar a la plataforma SantanderX fins al proper 31 d’octubre i poden optar a una de les dues categories del Premi: IDEA i FET.
Pel que fa a IDEA, la candidatura guanyadora rebrà 1.500 euros en el moment de la concessió del guardó i 2.500 euros més en el termini de sis mesos, un cop  acreditats els compromisos fixats pel jurat. S’hi poden presentar les persones titulades de la UdL, individualment o en grup, independentment de la seva situació professional.

Quant a FET, hi poden optar professionals per compte propi i empreses amb finalitat mercantil i/o social que hagin iniciat l’activitat abans de l’1 de gener de 2023. La candidatura guanyadora rebrà 4.000 euros en un pagament únic.

Les bases de la convocatòria i les edicions anteriors es poden consultar a la web www.alumni.udl.cat.

A les dues edicions anteriors han estat premiades la cooperativa Avantva Coop, amb un obrador cooperatiu per a la fabricació de productes de salut, el projecte Blacklist Reportajes, per a la realització de reportatges de caire social a nivell nacional i internacional, i l’empresa Talkual Foods, per al reaprofitament i comercialització de fruites i verdures descartades per la seva estètica.

El Premi Santander Alumni UdL a l’Emprenedoria i l’Ocupació expressa el compromís de l’associació d’antic UdL per enfortir els lligams entre els antics alumnes i la UdL i per promoure els estudis i la recerca de la nostra universitat.

Comparteix

També t'interessarà