Obertes les inscripcions per participar a la 5a edició de la Fira Ponent FEST

REDACCIÓ
Publicat: 
22-02-2023
Actualitzat: 22-02-2023 9:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obertes les inscripcions per participar a la 5a edició de la Fira Ponent FEST
    Peu de foto: 
    Ponent Coopera
S’obre el període d’inscripció com a expositor a la 5a edició de la Ponent FEST, la Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent, fins al dia 2 d'abril. La fira se celebrarà el dissabte 15 d’abril a la Plaça de la Catedral de Lleida.
 
La fira, que atrau a centenars de persones i un gran número de professionals, és un dels esdeveniments clau del panorama cooperatiu i solidari de Ponent i del conjunt de Catalunya. La previsió és que una quarantena d'entitats participin com a expositores i que la programació inclogui activitats i espectacles per a tota la família.
 
La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.
 
La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.
 
En aquesta 5a edició la fira torna a Lleida i el recinte firal ocuparà la Plaça de la Catedral, l’espai idoni per generar un gran impacte i donar un nou impuls per seguir fent créixer la Ponent FEST. També s’utilitzarà l’espai del pati interior de l’Institut d'Estudis Ilerdencs per realitzar diferents activitats i xerrades.
 
La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia.
 
La Ponent FEST està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, La Diputació de Lleida, el Patronat de Promoció Econòmica i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
Comparteix

També t'interessarà