Obre a Salardú un nou restaurant amb experiència d'estrelles Michelin

REDACCIÓ
07-12-2017
  • Obre a Salardú un nou restaurant amb experiència d'estrelles Michelin

Wellbourne és el nom del restaurant que ahir a la nit va obrir les portes a Salardú amb tres reconeguts xefs al capdavant que acumulen experiència d’estrelles Michelin. Son Ross Gibbens, Michael Kennedy i James Goodyear, que amb l’expert en còctels Martin Irwin acumulen més de trenta anys en el món de la restauració i amb presència en establiments que sumen fins a dotze estrelles Michelin.

El restaurant està ubicat a l’antic Chalet del Golf, a tres quilòmetres de l’estació d’esquí de Baqueira, i la carta combina productes locals del Pirineu amb altres de forans. En total, hi treballen una trentena de persones que fa una setmana que fan formació i preparen els menús. L’establiment ofereix tres ambients. D’una banda, el Charles Packe, un espai d’alta cuina amb trenta-sis places. A més, compta amb una zona casual i una àrea privada per a festes o àpats d’empresa.

Els responsables de l’establiment han obert el restaurant coincidint amb la temporada d’esquí i, durant l’hivern, estarà obert cada dia. Wellbourne ja ha penjat el cartell de complet per a aquest pont.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta