Organyà vol convertir-se en capital de l’embotit del Pirineu

C.SANS
21-11-2017
  • Organyà vol convertir-se en capital de l’embotit del Pirineu

L’ajuntament d’Organyà vol convertir la Fira de Sant Andreu, que se celebra el cap de setmana vinent, en un referent en el sector de l’embotit. De la mateixa manera que la Seu d’Urgell és la capital del formatge amb la Fira de Formatges dels Pirineus, Organyà vol ser-ho en aquest sector.Per fer-ho possible, el consistori ha preparat un espai específic que servirà com a mostra d’embotits del Pirineu, en el qual tindran una especial representació els tres productors locals, a banda d’artesans vinguts de Planoles, la Pobla de Segur, Lleida i Sant Feliu Sasserra.

Així ho va assegurar ahir l’alcalde, Celestí Vilà, que va destacar que la població és cada vegada més coneguda per embotits com el bull de llengua i la donja, “productes estrella i de gran qualitat”, que seran presents a la fira. Aquest cap de setmana hi ha prevista la presència de més de trenta corrals d’animals, una mostra d’artesania, associacions i entitats locals, exposició i venda de vehicles i maquinària agrícola i un espai dedicat a la venda ambulant.

En total, hi haurà més d’un centenar de parades, que es concentraran entre la plaça Major i els carrers Major i Nou de la localitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?