Pagès Editors celebra 30 anys estrenant el segell Grama d'autopublicació

ACN
28-10-2020
  • Pagès Editors celebra 30 anys estrenant el segell Grama d'autopublicació

Pagès Editors ha complert 30 anys aquest mes d’octubre i, coincidint amb aquest aniversari, ha estrenat el nou segell Grama, d’autopublicació, amb l’objectiu de continuar prestant diversos serveis als escriptors, com el de correcció de textos, a banda de facilitar-los la distribució per diferents canals de venda i el suport de cara a presentacions dels seus llibres.

La directora de l’editorial lleidatana, Eulàlia Pagès, va explicar ahir que la idea és publicar entre quatre o cinc obres abans de final d’any en aquest segell Grama, que solucionarà “una demanda creixent que ens permetrà integrar a aquest àmbit diversos serveis que ja prestàvem als autors de forma personalitzada”. L’editorial també va anunciar que el 24 de novembre engegarà el club de lectura L’autògraf. L’editora de Pagès Editors, Joana Soto, va comentar que servirà per donar a conèixer tant els títols més interessants de l’any com altres propostes de l’editorial. La primera cita, el 15 de desembre, comptarà amb la presència de Juan Cal, amb la seua última novel·la, Generación 1974. En els mesos següents estan previstos autors com Montse Sanjuan, Marta Alòs o David Marín.

Pagès també va anunciar el nou projecte de foment de la lectura Créixer i llegir junts. Amb la implicació dels ajuntaments de tot el país que vulguin sumar-s’hi, es distribuiran dos llibres: un de dirigit als pares perquè acompanyin els seus fills en el procés de llegir i un altre per començar a formar la biblioteca personal dels petits, juntament amb el carnet de la biblioteca del municipi. Aquest primer llibre serà Història de Babar, el petit elefant, un àlbum il·lustrat per disfrutar de la lectura i els dibuixos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?