Pals a punt de caure a les línies de telèfon i electricitat de Butsènit

REDACCIÓ
03-12-2020
  • Pals a punt de caure a les línies de telèfon i electricitat de Butsènit

L’associació de veïns de la partida de Butsènit de l’Horta ha fet una crida a avisar l’ajuntament cada vegada que un pal de la línia telefònica o de l’elèctrica caigui o estigui a punt de fer-ho. “A la carrerada del Roig, que dóna accés a la partida de la Caparrella, hi ha molts pals deteriorats i en mal estat que trontollen i fins i tot se sostenen gràcies als propis cables i als habitatges”, va explicar la presidenta veïnal, Mireia Valls, que va dir que des de l’ajuntament “ens han dit que cada vegada que un pal estigui a punt de caure o ja hagi caigut, fem una foto amb l’aplicació municipal Appunta perquè arribi al departament corresponent. Llavors, en el cas dels pals de telèfon, s’avisarà la companyia Telefónica”.

Va assenyalar que l’empresa repararà cada una de les incidències que es notifiquin, però que la solució definitiva per arreglar tots els pals de la línia telefònica arribarà quan estigui instal·lada la fibra òptica, ja que s’han iniciat els treballs per estendre-la a diverses partides de l’Horta.

Altres veïns van explicar que hi ha habitatges en què els electrodomèstics s’han fet malbé o han patit danys per apagades causades perquè els cables de la línia elèctrica contacten entre si quan fa vent.

Comparteix

També t'interessarà