Passejos en globus i en carruatge per veure el paisatge tardoral d'Aitona

M. CODINAS
21-11-2019
  • Passejos en globus i en carruatge per veure el paisatge tardoral d'Aitona

Aitona ha organitzat per diumenge que ve passejos en globus aeroestàtic i en carruatges de cavalls per mostrar els colors del paisatge del municipi en aquesta època de l’any.

Aquestes són algunes de les activitats que formen part de la nova campanya de promoció turística Aitona en Tardor dins del projecte Fruiturisme. A més, a les 9.30 hores tindrà lloc una caminada popular i solidària contra el càncer i en favor de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncotrail) amb el pavelló poliesportiu com a punt de sortida. Tindrà dos rutes possibles, una amb un recorregut de deu quilòmetres i una altra de cinc, en les quals està previst un avituallament d’un entrepà de llonganissa i una beguda. El preu de la inscripció és de sis euros.

Paral·lelament a la caminada, de 10 a 12 hores hi haurà un taller de manualitats per a nens de fins a deu anys en què s’utilitzaran elements típics de la tardor. Posteriorment, a partir de les 11 hores, es farà una visita guiada als camps d’Aitona que prosseguirà pels principals espais patrimonials del municipi. A la tarda, a les 15.30 hores, hi ha prevista una sessió fotogràfica per a tots aquells aficionats a les càmeres que vulguin immortalitzar la posta de sol en els fruiters. Finalment, a les 19 hores se celebrarà, com cada diumenge, el ball a càrrec de l’Associació de Jubilats d’Aitona.

Durant tot el dia també hi haurà parades de productors artesanals locals i un servei de lloguer per fer rutes amb bicicleta. A més a més, hi haurà un concurs d’Instagram sota l’etiqueta #AitonaenTardor en el qual el guanyador s’emportarà una cistella de productes locals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta