Perdonen un deute de 267.435 euros a Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat

REDACCIÓ
Publicat: 
27-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Perdonen un deute de 267.435 euros a Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat
    Peu de foto: 
    Foto BErgadà Associats

El jutjat de Primera Instància número 6 (mercantil) de Lleida ha perdonat un deute de 267.435 euros a un transportista de Lleida en aplicar la Llei de la Segona Oportunitat.

L'afectat, V. J. D., regentava un negoci de transports a la capital del Segrià i en el 2008 va patir en primera persona les devastadores conseqüències de la caiguda del sector immobiliari, expliquen des del despatx Bergadà Asociados, situat a Agramunt, que n'ha portat el cas.

Així, tal com comenten, durant anys ha anat arrossegant els deutes i aquests han anat creixent pels interessos moratoris. A més, actualment treballa com a assalariat, però els seus ingressos s'han anat disminuint pels embargaments de les execucions dels deutes.

L'afectat explica que "estava en una situació límit, perquè han estat molts anys amb la nòmina embargada i tinc dues filles i un domicili per pagar, entre altres despeses, i sense poder tenir res al meu nom. Les persones que no han passat per això no es poden fer a la idea de com és de dur". També explica que "de casualitat vaig conèixer la Llei de la Segona Oportunitat i buscant informació vaig donar amb Bergadà Asociados". En l'actualitat, "tant jo com la meva família ara veiem el futur d'una altra manera, amb optimisme, ja que podem tornar a començar sense tenir cap deute".

Comparteix

També t'interessarà