Perdonen un deute de 32.555 euros a Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat

LLEIDA.COM
Publicat: 
10-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Perdonen un deute de 32.555 euros a Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

Una persona natural de Lleida s'ha acollit a la Llei de Segona Oportunitat per un deute de 32.555 euros. Segons els advocats de 'Repara tu Deuda', la persona hauria contret el deute arran "d'una sèrie d'imprevistos familiars" que, amb el pas del temps, s'ha vist incapaç d'assumir.

El Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Lleida ha concedit el Benefici d'Exoneració per l'import total del deute.
 

Els advocats de la plataforma han ajudat a molts particulars i autònoms que s'han vist sobreendeutats a acollir-se a la Llei de Segona Oportunitat. Segons la plataforma, fins al moment "han estat 20.000 les persones que han posat el cas en les seves mans" per tal d'obtenir ajuda. A més, a banda del suport que fan aquests professionals en un àmbit internacional, al territori espanyol també reben molts casos, en especial a Catalunya, on "és pionera en l'aplicació de la Llei de Segona Oportunitat".

 

Aquesta legislació permet l'exoneració del deute sempre que es compleixin els requisits previs. Dins dels quals apareix haver actuat amb bona fe i l'import del deute no superi els 5 milions d'euros.

El perfil de les persones que decideixen acollir-se a aquesta legislació és molt variat; persones que han avalat als fills per emprendre un negoci propi i no ha funcionat, persones en situació laboral de desocupació, i víctimes de robatoris.

Comparteix

També t'interessarà