Portugal acull la reunió del programa per a joves coordinat per GlobaLleida

REDACCIÓ
03-03-2018
  • Portugal acull la reunió del programa per a joves coordinat per GlobaLleida

Portugal va acollir ahir la segona reunió de treball del projecte europeu Eurovet i que està coordinat per GlobaLleida. El projecte està format per set països que el confinancen amb el programa Erasmus+ de la Unió Europea amb l’objectiu de millorar i fomentar la introducció dels joves estudiants de Formació Professional al mercat laboral.

Durant aquesta trobada, una trentena de professors de diferents centres van participar en les activitats formatives sobre orientació professional, compartint experiències i bones pràctiques que s’inclouran al manual El Llibre Blanc de l’Orientació Professional per a Joves.

Eurovet és un projecte que centra l’activitat a compartir experiències, activitats, metodologies i programes, amb l’objectiu de millorar les oportunitats d’accés al mercat laboral dels estudiants de Formació Professional. Entre els principals objectius del programa es troba la millora de les competències professionals a través de l’orientació i la seua internacionalització, adaptar els perfils a les demandes reals de les empreses, promoure la xarxa de mobilitat dels estudiants i garantir una borsa d’ocupació europea.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta