Propostes musicals i teatrals aquesta setmana a Lleida en el marc de La Temporada

REDACCIÓ
Publicat: 
31-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Propostes musicals i teatrals aquesta setmana a Lleida en el marc de La Temporada
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Temporada Lleida ofereix aquesta setmana una àmplia varietat de propostes culturals, musicals i teatrals, la majoria adreçades a un públic familiar.

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull demà a la nit l’espectacle “El dia que va morir l’últim panda”, del Projecte Ingenu. Una peça que repensa la relació amb l’espectador i proposa un format entre la instal·lació i el teatre, on el públic pot transitar lliurement per l’espai escènica.

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull, dissabte, el concert “Pirates, bruixots i altres bitxos”, organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà i protagonitzat per Pep López, un dels referents del país en els espectacles de música, contes i interacció multimèdia. L’esdeveniment, que tindrà lloc a les 18.30 hores de la tarda i està recomanat per a famílies amb infants a partir dels 4 anys, es basa en un concert multidisciplinari que inclou llegendes i contes il·lustrats amb imatges de vídeo, dibuixos animats i l’ús de la tecnologia

Diumenge les activitats culturals tornen al Teatre Municipal de l’Escorxador, amb l’espectacle infantil “Momo” (versió lliure de Michael Ende), una oda a fer el badoc i viure sense presses de la Companyia de teatre Anna Roca. L’espectacle “Momo”, guanyador del Premi Butaca 2023 al Millor Espectacle Familiar, s’oferirà en dues sessions, una a les 12 hores del matí i l’altra a les 17 hores de la tarda.

Les entrades per als espectacles i propostes culturals de La Temporada es poden obtenir al següent enllaç.

Comparteix

També t'interessarà