Reclamen el camí de la ‘platja’ d’Ogern, que Bassella diu que és seu

mara molina
05-01-2016
  • Reclamen el camí de la ‘platja’ d’Ogern, que Bassella diu que és seu

L’ajuntament de Bassella ha iniciat un expedient d’investigació per determinar si el camí que porta a la platja d’Ogern, nucli agregat a la vora de la Ribera Salada, és de titularitat pública o privada. Segons l’alcaldessa, Cristina Barbens, aquesta mesura respon a la reclamació del propietari d’una casa pròxima rebuda en herència, que addueix que el camí és propietat seua. Barbens va indicar que l’accés que porta a la zona de bany de la població, molt freqüentada a l’estiu per nombrosos turistes, sempre ha estat de titularitat municipal. De fet, Barbens va indicar que al primer informe pericial que ha encarregat el consistori es resol que l’esmentat camí és públic.

Barbens també va explicar que continuaran els tràmits “fins a demostrar que l’accés a la platja és d’ús públic i no es pot tancar”, remarca.

L’alcaldessa de Bassella va afegir que es tracta d’una ruta molt freqüentada per turistes que estiuegen a la zona i pels amos de cultius en aquest àrea que necessàriament l’han d’utilitzar per arribar-hi.

Una altra de les actuacions que es duran a terme serà reprendre la tramitació del Pla d’Ordenació Urbanística (POUM), ara parat.

Assemblea veïnal i ajuntament nou, prioritat

L’alcaldessa de Bassella ha convocat els veïns a una assemblea el pròxim dia 23 per explicar el que s’ha fet el 2015 i les prioritats per al 2016. Una de les més importants és la construcció d’un ajuntament ja que, en l’actualitat, les dependències municipals estan en un magatzem al costat del museu de la moto.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...