Reconeixement europeu per a la Unitat d’Hemostàsia de l’Arnau de Vilanova

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Reconeixement europeu per a la Unitat d’Hemostàsia de l’Arnau de Vilanova
    Peu de foto: 
    Unitat d’Hemostàsia de l’Arnau de Vilanova ©ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran

La Unitat d’Hemostàsia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estat acreditada com a ‘European Haemophilia Treatment Centre’ per l’Associació Europea d’Hemofília (EAHAD), un reconeixement que és el resultat del continu compromís i dedicació de l’equip de professionals d’aquesta Unitat cap a la millora de l’atenció als pacients amb trastorns hemorràgics.

Concretament, la Unitat tracta l’hemofília i altres trastorns hemorràgics poc freqüents de difícil maneig. En el cas de l’hemofília, la sang no coagula adequadament en diferents nivells, de manera que els pacients reben un tractament personalitzat en funció de les seves necessitats.

La Unitat d’Hemostàsia també ha aconseguit l’acreditació ISO 9001 i l’acreditació ISO 15189, fet que reflecteix el compromís amb els estàndards més alts de qualitat al laboratori. En aquest sentit, Cristina Marzo, facultativa especialista en Hematologia i responsable de la Unitat d’Hemostàsia, afirma que aquests resultats destaquen “l’excel·lència dels serveis que proporcionem i reforcen la confiança dels pacients en la nostra capacitat d’oferir una atenció de primer nivell”.

Comparteix

També t'interessarà