Segona trobada del 'Projecte Escola', una acció lúdic educativa al voltant del bàsquet i l'esport

REDACCIÓ
17-11-2021
  • Segona trobada del 'Projecte Escola', una acció lúdic educativa al voltant del bàsquet i l'esport

Aquest dissabte, 20 de novembre a les 9:30 h tindrà lloc la 2a trobada del Projecte Escoles, una acció impulsada des del CBF Lleida que reunirà una vuitantena de nenes i nens per gaudir del bàsquet, l’esport i el companyerisme.

L’Espai Fruita - Barris Nord tornarà a ser l’escenari per celebrar aquesta activitat lúdiceducativa. Els nens i nenes que hi participen són alumnes de l’Escola Mare de Déu del Carme (Alcoletge), Institució Lleida (Arabell-Terraferma) i Jesuïtes Lleida - Col·legi Claver, així com jugadors i jugadores del CBF Lleida. La jornada consisteix en gaudir del bàsquet i l’esport des d’una vessant d’oci on els par:cipants juguen a bàsquet, però també realitzen activitats de jocs esportius per tal de treballar la psicomotricitat, les habilitats, la coordinació i el companyerisme, entre d’altres. 

Com a club, traslladem el nostre model esportiu a les escoles de la Terra Ferma on la diversió és l’eina educativa en aquestes edats primerenques i que ens ha de permetre fomentar una formació esportiva llarga i saludable.  
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?