S'eleven fins a 196 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida

ACN
27-07-2020
  • S'eleven fins a 196 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida torna a pujar i ja arriba a les 196 persones, aquest diumenge, onze més respecte al dissabte, segons el Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris també registren un increment d'un pacient i ara ja n'hi ha 20. Així mateix, des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 163 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de quatre. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 41, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa de colònies La Manreana de Juneda. 
A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 77 persones ingressades amb coronavirus, dos més respecte dissabte. D'aquestes, 10 es troben a l'UCI i 67 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat en 8, passant de 24 a 32. D'aquestes, 27 es troben a planta i 5 estan a l'UCI. D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi es manté el nombre de 19 persones ingressades i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 68 persones, de les quals 5 a l'UCI i 63 a planta.

Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 16 persones, de les quals 2 amb covid positiu i 14 són contactes. A La Manreana hi ha 25 persones, totes amb covid positiu.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?