Sis concerts en el segon Jazz al Pati de Balaguer, del 14 al 19 de maig

REDACCIÓ
05-05-2018
  • Sis concerts en el segon Jazz al Pati de Balaguer, del 14 al 19 de maig

El pati dels antics escolapis de Balaguer –l’edifici on hi ha ubicades actualment tant l’Escola Municipal de Música com la biblioteca Margarida de Montferrato de Balaguer– acollirà del 14 al 19 de maig una nova edició del certamen musical Jazz al Pati, una activitat organitzada conjuntament tant per part de l’escola com de la biblioteca, amb la voluntat de mostrar els projectes musicals de joves valors de les escoles superiors de música moderna i jazz.

Hi participaran alumnes d’escoles superiors de música moderna i jazz de Catalunya i, com a novetat, un centre convidat: l’escola superior de música d’Euskadi, Musikene.

Aquest any la programació inclourà sis concerts més les audicions, repartits entre els dies 14 i 19 de maig. Així, els dies 14 i 15 tindran lloc les audicions musicals, dimecres dia 16 hi haurà un concert familiar, dijous dia 17 el concert inaugural i els dies 18 i 19, els quatre restants. Els horaris dels concerts són a les 20 hores la primera franja i a les 21.30 h la segona. Tots tenen entrada gratuïta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?