S'obre el termini a Lleida per sol·licitar el transport per persones amb mobilitat reduïda per anar a votar

REDACCIÓ
Publicat: 
12-05-2023
Actualitzat: 12-05-2023 13:28
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • S'obre el termini a Lleida per sol·licitar el transport per persones amb mobilitat reduïda per anar a votar
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Lleida obre el termini per a les sol·licituds de servei de transport esporàdic que s’ofereix a les persones que resideixen i estan empadronades a la ciutat, que volen anar a votar el diumenge 28 de maig i necessiten suport en el desplaçament. L’Ajuntament facilita el el trasllat als col·legis electorals perquè tothom pugui exercir el seu dret a vot. Les persones que tinguin dificultats de mobilitat o limitacions físiques poden fer ús d’aquest servei de transport adaptat, que és un servei de taxi, així com de voluntariat, perquè se’ls acompanyi si és els cal algun tipus de suport.

La sol·licitud es podrà fer del dilluns 15 al divendres 26 de maig, trucant al 973249090 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que hi ha a la pàgina web de Paeria. El servei és gratuït per a totes les persones demandats i ha de fer-se dins el municipi de Lleida. Per fer la sol·licitud, s’han de complir un seguit de requisits que es poden consultar al mateix tràmit.

Aquesta iniciativa és una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.

Comparteix

També t'interessarà