Tallers de cinema, dansa i gestió emocional, les novetats al Casal de la Dona

REDACCIÓ
Publicat: 
18-09-2023
Actualitzat: 18-09-2023 13:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tallers de cinema, dansa i gestió emocional, les novetats al Casal de la Dona
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Lleida

La tinent d’alcalde Carme Valls ha presentat la dinovena edició del cicle “Activa’t al Casal”, que arrencarà a l’octubre amb 14 activitats per a la promoció del benestar, la salut i el creixement personal de les dones


En l'edició d'enguany de l’Activa’t al Casal s'oferiran un total de 14 activitats, on la principal novetat són el cicle de “Cinema en clau de gènere”, que mostrarà films amb protagonisme de dones per generar debat sobre l’enfocament de gènere; el taller “EnDansa”, amb exercicis de consciència corporal i improvisació per potenciar l’autoconeixement del propi cos i la relació grupal; i “Estima’t”, un taller d’estratègies per millorar l’autoestima, la gestió emocional i l’empoderament de les dones.

També tindran continuïtat activitats d’èxit en anys anteriors, com són els tallers itinerants d’autodefensa feminista, l’Espai Salut i “Anònimes”, que fa un reconeixement a dones lleidatanes que han treballat activament per fer del seu barri i la ciutat un lloc millor. A més, es posa en marxa un segon nivell de l’Espai de creixement personal per a dones i es manté la continuïtat en la col·laboració amb altres entitats, com l’Escola d’Hoteleria per a les demostracions d’alimentació saludable, entre d’altres.

Totes les activitats són gratuïtes i en algunes cal inscripció prèvia. Per a més informació hi ha el correu feminismes@paeria.cat i el telèfon 973700461.

Comparteix

També t'interessarà