Tatxo Benet dóna a l’Arnau de Vilanova un equip portàtil de radiologia i dos ecògrafs ultralleugers

REDACCIÓ
21-04-2020
  • L’Hospital Arnau de Vilanova adquireix un equip portàtil de radiologia i dos ecògrafs ultralleugers

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha iniciat els tràmits per adquirir un equip portàtil analògic motoritzat de radiologia amb digitalitzador i dos ecògrafs ultralleugers per practicar ecografies pulmonars, adquisició que ha estat possible gracies a la donació econòmica que ha fet a l’hospital el periodista i empresari lleidatà Tatxo Benet. El nous equips podrien estar operatius en els propers dies.

Amb aquests equips es podrà fer un millor seguiment dels pacients ingressats per Covid-19. Tatxo Benet se suma així a altres empreses, institucions i particulars que aquests dies s’han mostrat solidaris amb els professionals dels hospitals i dels centres d’atenció primària lleidatans, ja sigui amb aportacions econòmiques o amb el lliurament de material protector.

En aquest sentit, Tatxo Benet ha declarat que “tots aquells que podem hem de fer un esforç per ajudar en la mesura del possible a tota la gent que treballa a la sanitat pública que, com tots sabem, estan lluitant dia a dia i en condicions molt dures per salvar les nostres vides”. Tatxo Benet ha afegit que “jo mateix vaig estar ingressat i sóc molt conscient de la importància que aquests equips tenen en la lluita contra la Covid-19”.

Des de la Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris agraeixen aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments difícils. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?