Tecnosolucions d'Aspros custodiarà 170.000 històries clíniques de la Clínica NovAliança

REDACCIÓ
08-11-2021
  • Tecnosolucions d'Aspros custodiarà 170.000 històries clíniques de la Clínica NovAliança
    Peu de foto: 
    Xavier Caufapé i Gabriel Masfuroll, de la Clínica NovAliança, amb Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros

L’àrea de Tecnosolucions de la Fundació Aspros acaba de signar un contracte amb la Clínica NovAliança, pel qual l’entitat lleidatana degana d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, farà la custòdia documental de 170.000 històries clíniques. L’acord, que permetrà agilitzar els processos de consulta i d’accés a la documentació, arriba després que Aspros hagi ampliat el seu servei de custòdia documental, duplicant la superfície de les seves instal·lacions de Sudanell. En aquesta seu, Tecnosolucions s’ha especialitzat en la gestió documental.

A la signatura del contracte hi van estar presents el director executiu de la Fundació Aspros, Enric Herrera, i Gabriel Masfuroll i Xavier Caufapé per part de la Clínica NovAliança. El responsable de Tecnosolucions, Jaime López, explica que amb l’acord, “la Clínica NovAliança no només guanya en espai, sinó que li permetrà incrementar i agilitzar el procés de consulta de la documentació clínica”. López recorda que el centre sanitari ja fa més d’un any que va contractar el servei de destrucció de paper, que ajuda en la gestió de les dades confidencials, amb la instal·lació de contenidors a la seu de la clínica.

Amb aquest acord, la Fundació Aspros segueix reorientant la seva activitat en temps de crisi i amplia la seva àrea de negoci en el seu servei de Tecnosolucions, especialitzat en la recollida, destrucció, digitalització i/o custòdia de paper confidencial d'empreses, institucions i entitats.

Sobre Tecnosolucions

Tecnosolucions va néixer l’any 2008 com a Centre Especial de Treball de la Fundació Aspros i desenvolupa els seus treballs, tant per a empreses, com a particulars. El director executiu d’Aspros, Enric Herrera, recorda que “som pioners en aquest servei, ja que som l’únic Centre Especial de Treball a Lleida i Espanya que custodiem documents”. L’any 2018, Tecnosolucions va ser escollit per un projecte europeu sobre cohesió econòmica i social com a exemple de reinvenció i alternativa en temps de crisi.

Quatre quilòmetres lineals de documents

Des del seu centre de Sudanell, la Fundació Aspros custodia 13 milions de documents de 80 empreses, hospitals, clíniques, despatxos professionals o administracions públiques, etc. Aquests suposen quatre quilòmetres lineals de documents oficials, guardats amb estrictes mesures de seguretat i respectant la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Sobre la Fundació Aspros

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida, tant a les persones ateses, com a les seves famílies.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com afrontes l'arribada del setembre?