Torna el Lleida Music Festival amb una 3a edició carregada de novetats

REDACCIÓ
Publicat: 
14-09-2023
Actualitzat: 14-09-2023 12:29
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Seu Vella s’estrena com escenari del Lleida Music Festival San Miguel
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu - Lleida Music Festival a La Seu Vella (2021)

Arriba la 3a edició del Lleida Music Festival 2023  a Lleida amb una programació excepcional que promet captivar els amants de la música. El festival tindrà lloc del 13 d'octubre al 8 de novembre i pretén ser una celebració de la música en totes les seves formes i una oportunitat única per experimentar una varietat de gèneres i artistes.

Neix el Lleida Music Festival San Miguel
En anteriors edicions...

Les 13 Sales de Concerts i Promotors Participants:

El Lleida Music Festival 2023, com en l’edició passada, presenta una col·laboració entre 13 sales de concerts i diferents promotors de la ciutat, tots ells compromesos a oferir experiències musicals excepcionals. Les sales participants són les següents:

Cafè del Teatre, Mima, Hoopers, Sala Cotton,3 Àmfores, Antares, Can Ramon, Manolita Night Life, La Boite, Espai Orfeò, Casa de la Bomba, Biloba Lleida, Sisbris a més, dels promotors locals  "Mayday" i "Ponent Roots". 

Les principals novetats d’aquesta edició, a banda de la programació de més de 20 concerts en les diferents sales, és la presentació d’un abonament per als principals concerts i la creació de l’Associació Cultural “Lleida Escena Sonora”.

Atents al 21 de setembre, dia en què es durà a terme la presentació de la programació del festival!

Comparteix

També t'interessarà