⏯️ Torna la Festa del Cinema amb entrades a preu reduït

REDACCIÓ
Publicat: 
01-05-2022
Actualitzat: 02-05-2022 12:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Torna la Festa del Cinema amb entrades a preu reduït

Els dies 3, 4 i 5 de maig torna la Festa del Cinema amb entrades a 3,50 euros. Aquest esdeveniment busca fomentar l’assistència a sales de cine com un hàbit social i cultural i mostrar l’agraïment de la indústria a tots els espectadors. Serà la primera edició de la Festa del Cinema que es celebra sense restriccions, de manera que deixarà d'haver distancia extra entre grups i la mascareta no serà obligatoria.


Consulta el llistat de sales adherides a la Festa del Cinema


Els espectadors (excepte els menors de 14 i els majors de 60 anys) poden acreditar-se al web de la Festa del Cinema, cosa que els permetrà disfrutar d’un preu reduït per entrada durant els tres dies de l’esdeveniment. 

Les principals pel·lícules que estaran disponibles seran llargmetratges com ‘Alcarràs’, ‘Ambulance. Plan de Huida’, ‘Bèsties salvatges,: Els secrets d’en Dumbeldore’, ‘Arthur Rambo’, ‘CODA’, ‘Canallas’, ‘Contando Ovejas’, ‘Dog. Un viaje salvaje’ o ‘Dónde está Anne Frank’. Altres projeccions disponibles en el marc de la Festa del Cinema són ‘Downtown Abbey. Una nueva era’, ‘El acontecimiento’, ‘El buen patrón’, ‘El hombre del norte’, ‘El juego de las llaves’ o ‘El secret de la Vicky’.

Al web de la Festa del Cinema també resolen diferents dubtes relacionats amb aquest dies de promoció.

Comparteix

També t'interessarà