Torres de Segre millorarà l’accessibilitat de l'edifici municipal de la Plaça Catalunya

REDACCIÓ
Publicat: 
28-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torres de Segre millorarà l’accessibilitat de l'edifici municipal de la Plaça Catalunya
    Peu de foto: 
    Ajuntamiento Torres de Segre

L’Ajuntament de Torres de Segre preveu una actuació que consisteix a instal·lar un ascensor per accedir còmodament a la segona planta, la col·locació de dues portes automàtiques a l’exterior de les dos plantes i la reforma de tots els serveis de l’edifici per fer-los més accessibles.

El pressupost total de l’obra és de 117.274 €, dels quals 60.000 € (quantitat màxima possible) els subvenciona el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, després que l’Ajuntament de Torres de Segre presentés una sol·licitud detallada de la necessitat d’aquesta actuació.

La subvenció atorgada s’emmarca en el Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea (Next Generation) per a l'impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, es mostra satisfet “aquesta millora és molt important per facilitar l’ús de l’edifici a qualsevol persona. És una actuació que tant el veïnat com l’Ajuntament consideràvem necessària des de fa temps i afortunadament aviat serà una realitat”.

Actualment, l'edifici municipal de la Plaça Catalunya acull la Biblioteca, la Sala d'Actes, la Llar de Jubilats Sant Guardià i una sala per la pràctica esportiva.

Comparteix

També t'interessarà