Tot a punt per a desplegar el 14è Obert al Centre Històric de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
20-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tot a punt per a desplegar el 14è Obert al Centre Històric de Lleida
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Lleida

Més de 50 entitats col·laboren en aquesta iniciativa de dinamització del cor de Lleida

De divendres a diumenge s’ha programat una vuitantena d’activitats als carrers del centre de Lleida


L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, que també és el regidor de barri del Centre Històric, ha presentat la catorzena edició de l’Obert que, des de divendres 22 i fins diumenge 24 desplegarà una vuitantena d’accions, activitats i actuacions pels carrers del cor de la ciutat.

En aquesta edició, La Paeria, que impulsa la iniciativa, ha comptat amb la participació activa de més de 50 entitats del barri o vinculades al Centre Històric que realitzaran les diferents activitats programades durant tot el cap de setmana.

Entre les novetats de l’Obert d’aquests any, es farà un Visual Show a la façana de l’església de Sant Martí, divendres, a dos quarts de nou del vespre, també s’han previst un multitudinari esmorzar de forquilla al convent de Santa Clara, dissabte al matí, organitzat per la FECOLL.

Una altra de les novetats, que es podrà gaudir dissabte, tot el dia, al Dipòsit de l’Aigua és la instal·lació Poc Ploc que s’ha pensat per a generar reflexió sobre la fràgil situació en què es troben els recursos hídrics al nostre entorn.

La 14ena edició de l’Obert del Centre Històric presenta un programa farcit d’activitats que comencen divendres, 22 de setembre, a les 5 de la tarda, fins diumenge, a les 21 h amb la Tronada de fi de festa.

Hi haurà activitats per a la canalla repartides per tot el centre històric. Portes Obertes als principals monuments i equipaments de la zona i visites guiades. Accions gastronòmiques des de l’esmorzar, passant pel vermut o el tardeig. La mostra de cerveses, Obeert Fest. També activitats culturals i tradicionals. Trobada gegantera de la ciutat. Assaig dels Castellers de Lleida. Taller de Garrotins. Sessions musicals, el festival  Algoritmo Pop Up Brunch i Djs a la nit, entre moltes altres activitats.

Comparteix

També t'interessarà