Treballs de reforma al local on s’ubicarà el servei Treball als Barris de l’IMO

REDACCIÓ
22-08-2021
  • Treballs de reforma al local on s’ubicarà el servei Treball als Barris de l’IMO
  • Treballs de reforma al local on s’ubicarà el servei Treball als Barris de l’IMO
  • Treballs de reforma al local on s’ubicarà el servei Treball als Barris de l’IMO

Els treballs de reforma dels baixos del local ubicat als baixos de l’edifici situa la cruïlla entre el carrers Tallada i Cavallers, al Centre Històric, ja han conclòs la primera fase. L’oficina, a l’edifici que va ser la casa natal del compositor Enric Granados, s’està preparant perquè aculli el servei Treball als Barris, de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO). Aquest servei té com a objectiu atendre persones residents al barri i incrementar les oportunitats laborals i formatives del barri. L’empresa encarregada de condicionar l’espai, Construccions Pallàs, ja ha fet la part licitada i les pròximes setmanes es faran els treballs relacionats amb la fusteria i la pintura, a càrrec d’alumnes de l’IMO.

Els regidors Jaume Rutllant, president de l'’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), i David Melé, president de l'IMO, han visitat aqueseta setmana els treballs per veure l'evolució. Rutllant ha explicat que l'EMU va treure a licitació les obres de reforma del local, que cedirà a l'IMO, perquè s’hi pugui instal·lar el servei, que ara està a l’altell de l’Oficina Local d’Habitatge, al carrer Cavallers. D'aquesta manera, amb el nou emplaçament millorarà les condicions per dur a terme la seva tasca. Melé ha subratllat que la nova ubicació compta amb més avanatges, ja que es troba a peu de carrer, i permetrà que el servei es conegui més al barri. 

Treball als barris

Aquest servei es concreta en oficines d’atenció a les persones residents en els barris d’intervenció on es realitzen accions individuals, formatives i grupals per afavorir la inserció laboral i la qualificació. Es treballa en cada cas, de manera personalitzada, les competències i coneixements que poden ajudar la persona en el seu procés de recerca de feina. Actualment hi ha actius els dispositius ubicats als barris de la Mariola, el Portal Santa Magdalena-Noguerola, del Centre Històric i dos dispositius adreçats a dones i joves.

El programa pretén incrementar les oportunitats laborals i el nivell de qualificació professional de les persones dels diferents barris que es troben en situació de recerca activa d’ocupació. 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta