Tres equips del Club Tennis Lleida a la fase final de l'Xpress Tennis Cup

• Tres equips del Club Tennis Lleida a la fase final de l'Xpress Tennis Cup
    Peu de foto:
    Club Tennis Lleida

El Club Tennis Lleida va participar amb un total de cinc equips a la fase provincial de la Xpress Tennis Cup, celebrada al Club Natació Lleida.

En la categoria de mini tennis no hi havia guanyadors, ja que no es va fer una classificació final, tot i que els jugadors de l'equip lleidatà van poder gaudir de la jornada, demostrant un gran nivell durant tota la tarda.

L’equip sub-10 femení es va classificar en 4a posició després d’uns partits molt lluitats per part de les joves jugadores. El sub-10 masculí va quedar finalista de la competició i es va classificar per a la fase final, que se celebrarà al Cercle Sabadellès el 17 de juny.

També serà en aquesta fase final l’equip sub-12 femení del CT Lleida, que es va proclamar campió del seu grup, a l’igual que el sub-12 masculí, que es va endur el títol.