Tres jugadores de l'Associació Lleidatana d’Handbol, convocades per la Catalana absoluta

REDACCIÓ
27-03-2018
  • Tres jugadores de l'Associació Lleidatana d’Handbol, convocades per la Catalana absoluta

Un total de vuit jugadores de l’Associació Lleidatana d’Handbol, de diferents categories, han estat convocades per diverses seleccions per participar aquesta setmana en tornejos que se celebren aprofitant la Setmana Santa. Així, en categoria absoluta, el seleccionador català Pau Campos ha citat tres jugadores de l’equip lleidatà per al partit amistós que es disputa avui a Molins de Rei. Es tracta de les laterals Júlia Calduch i Marina Graell i de la portera Olga Pena.

Catalunya juga avui contra un combinat denominat Handball4Gàmbia, format per jugadores de diferents categories. El partit és una iniciativa que pretén recaptar fons per a l’organització d’un campus que tindria lloc a Lamin, a Gàmbia, com a preparació per al Torneig Quatre Nacions.

D’altra banda, el seleccionador cadet femení català, Samuel Sánchez, ha convocat l’extrema dreta Merli Baró per formar part del combinat català que competeix, des d’avui i fins dijous, en el Torneig Internacional Handball Cup, que se celebra a la Roca del Vallès. Una altra habitual d’aquesta selecció, Katy Tyaglyay, que està a la Blume, té descans en aquesta ocasió.

Finalment, pel que fa a la categoria infantil, la portera Mariana Lafuente, la pivot Berta Segura i les primeres línies Antonina Gruixetska i Paula Hernández formen part de la Selecció Infantil de Lleida, que entrena Aleix Gómez, i que s’ha reunit per primer vegada per participar, també avui, en el Handball4Gàmbia de Molins de Rei. En aquest cas, el combinat lleidatà participarà en un Triangular. L’objectiu d’aquest torneig és recuperar els enfrontaments entre seleccions provincials, que feia anys que no es disputaven.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta