Turisme preveu una ocupació del 90 i el 100% a la demarcació de Lleida durant la Setmana Santa

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-03-2024
Actualitzat: 21-03-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Turisme preveu una ocupació del 90 i el 100% a la demarcació de Lleida durant la Setmana Santa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu - Oriol Bosch

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida estima que durant la Setmana Santa les zones turístiques de la demarcació, especialment el Pirineu, assoliran una ocupació d'aproximadament el 90%. Les recent nevades han reanimat la temporada d'esquí, amb les estacions afrontant el final de la campanya amb excel·lents condicions i un ampli nombre de pistes obertes. Paral·lelament, s'ha iniciat la temporada d'esports d'aventura, oferint activitats com el ràfting i el senderisme. Tot i que la climatologia serà determinant, les expectatives del sector són positives.

El vicepresident del Patronat de Turisme, Juan Antonio Serrano, ha expressat l'optimisme del sector en relació amb les previsions d'ocupació per a aquestes vacances. Destaca la combinació de les activitats d'hivern i d'aventura, com el ràfting i el senderisme, que atrauran visitants. Es preveu una ocupació elevada, especialment durant els dies festius, amb alguns establiments arribant al 100%. Els turistes podran gaudir de la varietat d'allotjaments, amb un total de 77.000 places disponibles, incloent hotels, càmpings, cases rurals i apartaments turístics.

La temporada d'esquí es prolongarà fins al 7 d'abril en algunes estacions, sempre que les condicions de neu ho permetin. Boí Taüll destaca amb el 80% de les pistes obertes i gruixos de neu considerables. Altres estacions, com Espot i Port Ainé, també tenen pràcticament tot el domini esquiable disponible. Per La Setmana Santa s'espera que generi una alta demanda de forfets d'esquí, superant les xifres de l'any passat.

Comparteix

També t'interessarà