Un ciclista lleidatà guanya el Català S-23 contrarellotge

REDACCIO
17-06-2018
Actualitzat: 17-06-2018 12:41
  • Un ciclista lleidatà guanya el Català S-23 contrarellotge

El lleidatà Modest Capell (Team Compak) es va adjudicar la victòria en categoria sub-23 en el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual que es va disputar ahir a Puigverd de Lleida. La plaça Major de la localitat va acollir la sortida i l’arribada de la competició en les categories júniors, sub-23, elit i paraciclisme, amb un exigent recorregut de 22 km fins a Aspa, passant també per Artesa de Lleida. Capell, que va fer un gran temps de 30’12’’, va comentar que “sabia que venia en un gran estat de forma. A més, córrer a casa amb la família i amics sempre et dóna un plus”. El vencedor absolut va ser el barceloní Joan Font (BH Concept), que es va imposar amb claredat en categoria elit i va ser l’únic corredor que va baixar dels 30 minuts. El ciclista de Puigverd Albert Masana va ser onzè. En júniors es va imposar Pau Miquel (Villanúa), en handbikes (els ciclistes pedalen amb els braços) va vèncer Martin Berchesi (Gavà) i en ciclisme adaptat Jaume Morales (Genesis Cycling). Van assistir a la prova el president de la Catalana, Joaquim Vilaplana; el representant territorial de l’Esport, Joan Segura; la presidenta del consell comarcal del Segrià i alcaldessa d’Aspa, María José Invernón; l’alcalde de Puigverd, Josep Solsona; i el delegat de la Catalana, Norbert Herrera.