Un estudi avaluarà diferents alternatives de gestió del servei municipal a les Borges Blanques

ACN
06-08-2020
  • Aixeta. Arxiu

La Junta de govern local de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació del contracte menor de serveis de diagnosi i estudi d'alternatives de gestió del servei municipal d'abastament d'aigua i clavegueram, a la capital garriguenca, coincidint amb la finalització de la concessió administrativa d'aquest servei, que fins ara gestionava l'empresa Sorea. Abans d'iniciar un nou expedient de gestió del servei d'abastament d'aigua i clavegueram, des del consistori consideren necessari dur a terme prèviament un estudi que avaluï diferents alternatives per tal de determinar quin model és el més efectiu tant a nivell tècnic com econòmic.
D'aquesta manera, els serveis tècnics municipals han sol·licitat pressuposts a diverses empreses especialitzades, entre els quals s'ha escollit el més econòmic el qual s'ha adjudicat per un import de 3.000 euros més IVA.

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, considera que actualment "hi ha moltes opcions i models de gestió diferents del servei d'aigua potable i clavegueram" dels municipis, "en funció de les especificitats, dimensions, infraestructures disponibles i necessitats de cada població". Amb aquest estudi, el consistori vol prendre "la decisió que millor servei i al preu més competitiu possible doni a la ciutadania de les Borges", tenint en compte "les necessitats reals del poble", ha dit l'alcalde.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?