Un grup de veïns evita un robatori retenint els dos joves lladres a Lleida

REDACCIÓ
21-07-2021
  • Un grup de veïns evita un robatori retenint els dos joves lladres a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (@gUrbanaLleida)

Aquest dimarts, sobre les 23:30, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana es van adreçar al carrer Príncep de Viana arran de l’avís d’un robatori a l’interior d’un domicili que s’estaria produint en aquells moments. En arribar-hi, els agents es van trobar al carrer un grup de veïns de l’immoble que tenien retingut un dels autors, tot manifestant als agents que haurien vist dos homes sortint del pis d’un veí i que al ser preguntats haurien intentat fugir, agredint un d’ells a una de les veïnes.

Segons van manifestar els veïns, una segona persona es trobava encara a l’interior de l'habitatge violentat, motiu pel qual els agents van pujar-hi i van localitzar l’altre autor, observant signes evidents d'haver forçat la porta d’accés al pis. Poc després es va presentar el propietari del pis, que va reconèixer com a seus diversos objectes trobats durant l’escorcoll als autors del robatori.

Els agents van procedir a la detenció de A.B. de 18 anys, natural d’Algèria i veí de Lleida per un delicte de robatori amb força i a Y.L. de 23 anys, natural d’Algèria i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. 

D'altra banda, el mateix dimarts, a les 22:15 hores, la Guàrdia Urbana es va adreçar al carrer Riu Essera arran d’un avís per un home molt alterat que caminava pel carrer amb un ganivet a la mà. Quan els agents van arribar al lloc, van buscar l'home, però no el van trobar. Dos testimonis van manifestar als agents que el company de pis d’un d’ells hauria sortit de casa molt nerviós, cridant amb un ganivet a la mà i els hauria amenaçat a tots dos de mort, amagant-se el ganivet als pantalons i marxant del lloc.

Els agents els hi van agafar una acta amb valor de denúncia i van iniciar la recerca d’aquesta persona. Finalment el van localitzar al seu domicili i van procedir a la detenció de H.M.L. de 40 anys, natural de Mauritània i veí de Lleida, per un delicte d’amenaces.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta