Un incendi calcina 16,4 hectàrees a l’Horta de Lleida

A. GUERRERO
03-06-2019
  • Un incendi calcina 16,4 hectàrees a l’Horta de Lleida
  • Un incendi calcina 16,4 hectàrees a l’Horta de Lleida

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en cinc incendis de vegetació a les comarques de Lleida. El més greu va ser el que es va produir a la partida de Rufea, a l’Horta de Lleida. Els Bombers van rebre l’avís a les 12.30 hores i van treballar en l’extinció set dotacions terrestres i un helicòpter.

Fins a les 15.09 hores no van poder donar-lo per estabilitzat i a les 15.52 hores, per controlat. El foc va arrasar principalment camps i matolls. També hi va haver tres focs a la serra de Bellmunt, en un Espai d’Interès Natural (EIN). Hi va haver focus a Bellmunt d’Urgell, amb 0,4 hectàrees afectades; Montgai amb 1,7 hectàrees calcinades, i Penelles, amb 2.500 metres quadrats, segons els Agents Rurals. Hi van treballar un mitjà aeri i sis de terrestres.

Els Bombers també van extingir incendis a Alcarràs i Oliola. En el primer cas, declarat a les 15.07 hores, ves an cremar 2.000 metres quadrats al costat de la carretera LV-800. A Oliola, a les 16.13 hores, el foc va arrasar les proximitats de la masia Casanova. S’hi van desplaçar un mitjà aeri i quatre dotacions terrestres.

D’altra banda, fins a vuit dotacions van acudir ahir a la tarda fins al centre de la ciutat de Lleida al declarar-se un foc en un solar de la plaça Sant Joan. Es va cremar l’aïllant de l’església de Sant Joan.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next