Una patent obliga a licitar de nou 119 contenidors

X.R.
14-07-2019
  • Una patent obliga a licitar de nou 119 contenidors

El consell del Segrià haurà de treure de nou a concurs la compra de 119 contenidors per reforçar el sistema de recollida d’escombraries amb el sistema d’illes. Una empresa va presentar un recurs contra el plec de prescripcions tècniques de la licitació al considerar que els dipòsits als quals es feia referència corresponen “a una marca concreta patentada”, la qual cosa “impedeix presentar-se a altres licitadors”, segons consta en un decret del consell.

Per aquesta raó, la corporació va decidir paralitzar la contractació després que el Tribunal de Contractes els notifiqués la interposició d’aquest recurs. Fonts del consell del Segrià van explicar ahir que en els propers dies tornarà a sortir a concurs la compra dels 119 contenidors. Els plecs del contracte inclouran les mateixes condicions, encara que s’afegirà que els dipòsits podran ser “similars” als “patentats”.

Els 119 contenidors, que van sortir a concurs per 263.000 euros, s’hauran de desplegar en 11 dels 15 municipis del Segrià que van optar per la recollida per illes en lloc del porta a porta (que s’aplica en unes altres 22 localitats). En concret, es tracta de Torre-serona, Alcoletge, Vilanova de la Barca, Gimenells i Pla de la Font, Benavent de Segrià, Alfés, Rosselló, Albatàrrec, Torres de Segre, Almacelles i Alpicat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?