Una seixantena de persones premiades en la campanya 'Compra i descobreix Catalunya' visiten Tàrrega

REDACCIÓ
Publicat: 
24-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una seixantena de persones premiades en la campanya 'Compra i descobreix Catalunya' visiten Tàrrega
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, va posar en marxa per primera vegada una nova iniciativa per donar suport al comerç local i alhora atreure visitants a la ciutat. Així, Tàrrega ha format part de la 13a edició de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’, i s’ha adherit a la Xarxa de Barris Antics, constituïda l’any 2019 per diversos ajuntaments catalans. En el marc d’aquesta iniciativa, una seixantena de persones de diversos municipis de Catalunya han visitat la ciutat de Tàrrega aquest dissabte 23 de setembre. Es tracta de les persones premiades als altres municipis participants a la campanya, que han pogut gaudir, durant el matí, d’una visita al Museu Tàrrega Urgell, el Call Jueu i l’Església de Santa Maria de l’Alba.

El premi també consistia en un dinar per a dues persones i l’entrega d’una bossa de roba amb informació i llibres relacionats amb Tàrrega i l’Urgell. A més, tenint en compte que es tracta d’una campanya de dinamització comercial i turística, Foment Tàrrega ha proporcionat a cada parella guanyadora un xec de 20 euros de descompte per poder consumir en algun dels establiments adherits a l’entitat. Per altra banda, la Diputació de Lleida ha obsequiat als guanyadors amb un lot de productes del territori. D’aquesta manera les persones premiades en el marc de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ han pogut passar la tarda fent compres pel centre de Tàrrega i/o visitant la 20a edició de la Fira del Caçador, que se celebra aquest cap de setmana al Càmping Municipal.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i la Regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Núria Robert, han saludat personalment tot el grup de persones guanyadores, donant-los la benvinguda institucional a la ciutat. L’alcaldessa de Tàrrega ha remarcat “la importància de participar en iniciatives com aquesta per tal de seguir dinamitzant i donant valor al comerç de proximitat” i ha afegit que Tàrrega és un municipi acollidor i per aquest motiu s’espera que tots i totes les visitants gaudeixin d’allò més de les activitats i de la ciutat. Per la seva part, Robert ha recordat que “la campanya ha estat possible gràcies també als comerços de Tàrrega que es van implicar amb la campanya i a Foment Tàrrega”.

Comparteix

També t'interessarà