Una trentena de persones a la presentació de la renovada Unitat d'Innovació de l'IRBLleida

REDACCIÓ
Publicat: 
20-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una trentena de persones a la presentació de la renovada Unitat d'Innovació de l'IRBLleida
    Peu de foto: 
    IRB Lleida

Una trentena de persones de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha assistit aquesta setmana a la sessió informativa interna de la renovada Unitat d’Innovació de l’institut. El sotsdirector l’IRBLleida, Joan Sayós, ha donat la benvinguda a la reunió en què s’ha presentat el nou pla estratègic de la unitat a càrrec d’Anna Castilló, graduada en biotecnologia per la Universitat de Girona i Judith Muñoz, graduada en Economia per la Universitat de Girona.

Compromís amb un enfocament internacional, fomentar un canvi cultural, oferir una innovació oberta, mantenir el compromís territorial, apostar per un creixement sostenible i orientat al pacient/ciutadà són les sis línies estratègiques del pla d’Innovació que recentment s’ha impulsat a l’IRBLleida. 

La Unitat d’Innovació s’encarregarà de la detecció d’innovació en els projectes de l’IRBLleida, connectar xarxes de recerca i empresa i contribuir a la sostenibilitat econòmica de l’institut, entre altres. “Aspirem a la protecció de l’esforç i a la generació de retorn” han exposat les dues representants de la Unitat d’Innovació. En breu, es podrà trobar tota la informació actualitzada al web de l’IRBLleida.

Comparteix

També t'interessarà