Veïns del Pla de l’Aigua denuncien prostitució i okupació de pisos

M. MARQUÈS
04-04-2018
  • Veïns del Pla de l’Aigua denuncien prostitució i okupació de pisos

La Plataforma del Pla de l’Aigua denunciarà davant dels Mossos d’Esquadra l’okupació, prostitució, incivisme, tràfic de drogues, problemes de convivència i fins i tot amenaces de persones que viuen als blocs del Pla, a la plaça dels Gramàtics, cap a altres veïns “davant la falta d’actuació de l’ajuntament sobre aquests fets”.

El portaveu de la Plataforma, Josep Maria Muñoz, va explicar que ahir es va reunir amb uns quants veïns d’aquests edificis que li van traslladar “la quantitat de problemes de convivència que existeixen, per la qual cosa els és impossible viure”. Sobre això, la Plataforma els ajudarà i la setmana que ve presentaran una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, ja que segons expliquen l’ajuntament “no fa res per solucionar-ho”. Aquests blocs, situats al costat del Mercat del Pla, tenen uns seixanta habitatges. Muñoz va detallar que els veïns, a part de conviure amb okupes, han d’“aguantar” la prostitució que es practica als blocs, el tràfic de drogues i fins i tot amenaces quan criden l’atenció als incívics.

Fa un parell d’anys, veïns dels mateixos blocs van explicar que la prostitució anava en augment, igual que les drogues i la violència, problemes que la Paeria va considerar “puntuals”.

Una situació similar a la d’un edifici de la plaça Josep Solans

La situació d’okupació, prostitució i drogues dels blocs del Pla és pràcticament la mateixa en la qual es troben veïns d’un edifici de la plaça Josep Solans, a prop del Parador del Roser, des de fa més d’un any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?