Vielha subhasta un cotxe, diverses bicicletes i aparells del gimnàs del Palai de Gèu

REDACCIÓ
Publicat: 
12-11-2021
Actualitzat: 12-11-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vielha subhasta un cotxe, diverses bicicletes i aparells del gimnàs del Palai de Gèu

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran treu a la venda per subasta diversos béns mobles patrimonials del Palai de Gèu que estan en desús. En aquest sentit, es subasten dos lots: En el lot 1, s'inclou un Seat Altea Freetrack i, en el lot 2, hi ha vint-i-tres bicicletes estàtiques de Spinning Star Track del model Spinner Pro, trenta-cinc aparells de musculació del gimnàs (model Technogym, SALTER i O'Live) i dos aparells de suport d'acer i fusta Technogym.

La direcció del Palai de Gèu ha habilitat una sala on estan tots els materials que formen part d'aquesta licitació, perquè tots/es aquells/es que vulguin, puguin veure'ls abans de participar.

Per a prendre part en aquesta licitació, hi ha dues opcions obertes: Presencialment, recollint a la recepció del Palai de Gèu els documents per a la licitació del material esportiu, per a després presentar les ofertes econòmiques amb sobre tancat a la mateixa recepció, i a través d'Internet, usant la seu electrònica de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran, on es troben tots els documents necessaris per a participar a la licitació del vehicle. El termini per a participar finalitza el pròxim 23 de novembre.

Més informació sobre la subhasta

Comparteix

També t'interessarà