Vila-sana estrena una plaça destinada a actes lúdics, esportius i culturals

REDACCIÓ
Publicat: 
14-06-2023
Actualitzat: 14-06-2023 11:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vila-sana estrena una plaça destinada a actes lúdics, esportius i culturals
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Vila-sana

L’Ajuntament de Vila-sana ha completat un dels seus més ambiciosos: una gran zona esportiva, cultural i lúdica al centre del municipi per a diversos usos i per a què en puguin gaudir totes les franges d’edat de la població.

El consistori ha construït una nova placeta amb grades amb una capacitat per a unes 100 persones. Aquesta instal·lació acull també un escenari invertit per a poder-hi fer actuacions a l’aire lliure.

Vila-sana restaura la popular "Barca de l'Estany"
Peu de foto: 
Ajuntament de Vila-sana

La zona, que ja incloïa una pista de Pàdel i una pista d’Skate a l’exterior del Pavelló; ara està completament il·luminada i també acull diversos nous equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic i una pista poliesportiva descoberta. També hi ha una zona de passeig arbrada i una terrassa al costat del bar del pavelló, a més d’espai d’aparcament.

Per Joan Sangrà, alcalde en funcions de Vila-sana, “és una total satisfacció acabar aquest mandat i donar pas a un nou equip de govern” deixant enllestit aquest “ambiciós projecte creat per satisfer les necessitats dels veïns i veïnes de qualsevol edat” i amb diversos usos.

D’aquesta manera, Vila-sana compta amb 16.000 m2 d’espais de nova construcció amb una inversió d’uns 250.000 euros.

Comparteix

També t'interessarà