Novetats

Novetats

23-11-2015

Benvinguts a Lleida.com/Botiga

Benvinguts a Lleida.com/Botiga

La botiga online

A la botiga online de Lleida.com hi trobareu productes genuïns de les terres de Lleida, des de productes alimentaris fins a productes de moda, passant per llibres, productes de jardineria o regals.

La botiga de Lleida.com serà un gran aparador per a totes les empreses del territori que vulguin mostrar i vendre els seus productes. Aquest és un servei que nosaltres, des de Lleida.com, oferim a les empreses que confien amb el portal, a fi d’augmentar la seva visibilitat i donar-los una empenta al món del comerç electrònic.

La nostra missió serà que confieu en aquest portal per realitzar compres de productes d’alta qualitat o prengueu referència dels productes de les empreses aquí exposades per adquirir els seus productes fora de la botiga online. Volem fer èmfasi en això: Volem que es consumeixin els productes de les empreses de Lleida; ens és igual que sigui a través de la nostra botiga online o fora, però que es consumeixin. 

De moment us emplacem a fer un recorregut i una ullada als productes que hi tenim. Us direm que, com podia ser d’altra manera, tot el que hi ha és bo. 


Pagament, confiança i enviament

Comprar i pagar és molt senzill i té totes les garanties de seguretat, ja que utilitzem la passarel·la de pagament segur de BBVA. El portal Lleida.com no intervé en cap moment en un pagament que, com us diem, es realitza de forma privada entre client i banc. I no importa de quin banc sigueu, no pagareu cap afegit per la compra.

Un cop feta la compra, s'advertirà de forma instantània a l’empresa a qui li heu comprat un producte, perquè es posi mans a l’obra per fer-vos arribar el vostre producte a casa vostra de la forma més ràpida, segura i econòmica possible.

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31