Novetats

Novetats

18-05-2016

Millora a la cartellera de cinema!

Millora a la cartellera de cinema!

Des d’avui mateix ja podreu filtrar i trobar les millors sessions i horaris al vostre cinema. Alguns usuaris ens reclamàveu, des de fa dies, que la secció de la cartellera de cinema tingués més funcionalitats, de manera que no només es pogués escollir per població (com fins ara), sinó que hi hagués algun tipus de filtratge per dia de la setmana o franges horàries

I així ho hem fet. A la columna de l’esquerra de la cartellera ja podeu escollir quin dia de la setmana voleu anar al cinema i a partir de quina hora. Per exemple, si ho voleu anar el dijous a partir de les 9 del vespre, l’aplicació us mostrarà totes les pel·lícules que podreu veure en aquesta franja horària. A més, com veureu, us assenyalarà en vermell el dia que heu escollit.

Clica i prova el nou filtratge ara!

Potser us preguntareu perquè mostrem totes les sessions a partir d’un horari que heu filtrat. La resposta és senzilla, creiem que és més òptim mostrar totes les sessions posteriors a l’horari que heu demanat perquè fer-ho per franges creiem que és injust, ja que moltes pel·lícules comencen, per exemple, a les 19:05, 22:25. En aquest cas, fer-ho per franges, amagaria moltes sessions interessants.

Una altra novetat és que a partir d’avui també us mostrarem, a la part superior de l’aplicació dels horaris de cinema, la franja actualitzada de les sessions. Hi podreu llegir alguna cosa semblant a “Cartellera de cinema actualitzada del 16 al 19 de maig de 2016”. De manera que sempre podreu comprovar si els horaris que esteu llegint estan actualitzats o no.

I, com sempre, en format adaptatiu (imatge) perque pugueu consultar-ho tot a través del mòbil!

 


Actualizació 27 de maig - 3-D i VOSE

Actualitzem aquest post per anunciar-vos que des del divendres 27 de maig, hem afegit una nova millora. A partir d'ara podreu veure totes les sessions de les pel·lícules que siguin en 3-D i en VOSE. Ho podreu descobrir entrant a Lleida.com/cartellera

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Enquesta