Novetats

Novetats

08-07-2014

Millores, millores!

Obrim una nova setmana amb novetats importants pel que fa al portal! Anem sumant i pas a pas estem contruïnt el portal de tots els lleidatans i totes les lleidatanes. Des de la plana al Pirineu!


El que avui necessites saber

La primera de les novetats és la caixa "El que avui necessites saber". Es tracta d'una caixa amb quatre apartats que aniran canviant cada dia i que trobareu a la portada. En primer lloc hi trobarem "El dia del dia", on hi podreu veure si el dia d'avui és algun dia internacional, mundial o nacional. En segon lloc trobem "Recorda felicitar a:", on hi hauran tots els noms que s'han de felicitar i on hi podreu trobar noms ben habituals i d'altres ben peculiars! També hi ha l'apartat "Tal dia com avui", on farem un repàs de les efemèrides del dia. I finalment, la clàssica "Frase del dia", inspiradora, realista, còmica, emprenedora... En definitiva, una bona excusa per entrar cada matí a veure quines són les coses que necessiteu saber del dia. Us hi agradaria trobar-hi alguna altra informació? Si és així, envieu-nos un mail a webmaster@lleida.com i expliqueu-nos què hi trobeu a faltar (p, ex. Horòscop).

La segona novetat és l'espai dels darrers blogs de Lleida.com. Un espai on hi veureu les darreres quatre entrades a la plataforma de blogs, amb el nom de l'autor, el títol de l'entrada i una fotografia. D'aquesta manera volem donar la importància que mereixen els nostres blogers, donant-los un espai prominent a la portada.


Selector d'esdeveniments

Finalment, una novetat referent als canals d'esdeveniments. A partir d'ara, quan busqueu Música, Teatre, Festes, Exposicions o Esdeveniments culturals, hi trobareu, a la part superior, una eina molt pràctica on podreu escollir què voleu veure, segons comarca o segons data exacta. Per exemple, si hi ha més de 70 esdeveniments musicals i només voleu veure, per proximitat, els que passen a la comarca de l'Urgell, seleccioneu la vostra comarca i automàticament us apareixeran les que passaran en aquesta comarca. O si voleu, podeu fer el mateix per una data concreta, per saber quins esdeveniments podreu veure a tota la província un dia exacte. I, per reblar més el clau, podeu combinar les dues eines per veure els esdeveniments d'un dia concret en una comarca concreta. Més eficient no pot ser!


Segueix-nos a les xarxes socials

Podeu veure, a la part superior del portal, l'espai de seguiment a les xarxes socials de Lleida.com. Ens trobareu a Facebook, on en una setmana hem duplicat el suport que teníem, a Twitter i també a Google+. Ja ho veieu, en un sol clic ens podem posar en contacte directe!


 

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Enquesta