Novetats

Novetats

03-06-2014

Nou canal d'esports

Ja el vam obrir divendres passat però avui us el presentem i us expliquem què vol ser. 

El nou canal d'esports, que de moment està en fase beta, vol ser un espai de reunió per tots els amants de l'esport de les terres de Lleida. Comptarà amb quatre espais:

1. Resultats i classificacions. 
En aquest primer bloc, que serà el principal, hi trobareu els últims resultats i classificacions de tots els esports i equips de Lleida, gràcies a un aplicatiu que hem creat per a l'ocasió i que recollirà tota aquesta informació de totes les lligues on hi juguin equips lleidatans, tan masculins com femenins. De moment hem llençat el canal amb futbol, bàsquet i futbol sala, però ja estem treballant en altres esports molt arrelats a les nostres contrades com el hoquei, el handbol o el tennis taula. 

2. Esdeveniments i competicions.
Com diu el mateix nom, en aquest espai hi trobareu tota l'agenda relacionada amb el món de l'esport. Sobretot relacionat amb esdeveniments puntuals. No hi trobareu, per exemple, tots els partits de futbol d'un cap de setmana, que seria redundant, però sí que hi trobareu aquells derbis destacats o partits clau d'ascens o permanència d'un equip lleidatà. 

3. Equips
Aquí hi trobareu una base de dades de tots els equips, federats o no, que juguen a les diferents lligues dels diferents esports. D'aquí molt poc us explicarem un altra novetat relacionada amb aquest apartat, però d'entrada us direm que volem crear una base de dades completa dels equips de Lleida.

4. Altres esports
Espai dedicat a altres esports que es practiquen a les nostres terres però que no tenen el component de competició regular. 


També us volem dir que la fase beta significa que està sota construcció constant, per tant, per qualsevol suggeriment o proposta que vulgueu fer us podeu dirigir a esports@lleida.com i dir-hi la vostra!

Per acabar, perquè no ens seguiu al compte de Twitter dedicat al canal d'esports?


 

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Enquesta