Novetats

Novetats

05-11-2014

Opinar a Lleida.com és molt més fàcil

Opinar a Lleida.com és molt més fàcil

A Lleida.com treballem per millorar, poc a poc i seguint les vostres indicacions, les prestacions del portal a fi de fer-lo més accessible i usable per a tots. Us presentem una novetat que creiem que us pot ajudar a l'hora d'opinar i participar als diferents espais. Es tracta d'una nova eina de comentaris que hem implementat i tot seguit us mostrem. 

A més, és tan senzill entrar-hi que us encantarà. Amb tres passos ja podreu opinar i ser membres actius del portal. Us deixem la imatge de la nova eina i a continuació us n'expliquem les característiques, a mode de tutorial.

Tutorial eina Disqus

  1. Uneix-te a la conversa. Aquest és l'espai on podreu comentar notícies, concursos, blogs, contestar comentaris d'altres usuaris o votar els millors. Si esteu registrats només caldrà que feu el comentari. Si no en sou, us apareixerà la imatge 2.
  2. Aquí és on podeu utiltzar qualsevol d'aquestes xarxes socials per registrar-vos directament. Podeu utilitzar els comptes de Facebook, Twitter, Google o Disqus. A més, si sou usuaris registrats al nostre portal, també teniu la possibilitat de fer-ho a través del vostre usuari de Lleida.com. En tres passos ja hi podreu accedir al 100%. 
  3. Aquí hi veureu els comentaris que han fet els altres usuaris. Podreu contestar aquest missatge (Contesta), compartir-lo (Comparteix) o votar-lo positivament o negativament.
  4. En aquest espai hi veureu les converses més interessants entre usuaris. Una manera ràpida per veure què ha generat més opinió i poder-hi dir la vostra. 
  5. Subscriu-te. Recomanem activar aquesta eina, així, cada cop que algú us contesti el vostre missatge, rebreu un missatge, d'aquesta manera podreu respondre de nou. 

Aquesta nova eina participativa la podreu trobar a:

Des de Lleida.com us animem a que participeu i doneu la vostra opinió!

Perquè no ho proveu? wink

 

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?