Avís legal

Tel: 973 428 227 - 661 245 549
OliCastelló Alsina Ctra. de Balaguer, s/n, Km. 17 · 25136 CASTELLÓ DE FARFANYA, Lleida · Tel: 973 428 227 - 661 245 549
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web OliCastelló Alsina —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de OliCastelló Alsina , bé de societats del grup al qual OliCastelló Alsina pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web OliCastelló Alsina és propietat exclusiva de OliCastelló Alsina i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web OliCastelló Alsina és de OliCastelló Alsina o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de OliCastelló Alsina o dels seus proveïdors.

OliCastelló Alsina i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de OliCastelló Alsina són marques protegides per OliCastelló Alsina . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de OliCastelló Alsina (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de OliCastelló Alsina constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

OliCastelló Alsina es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, OliCastelló Alsina es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de OliCastelló Alsina com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i OliCastelló Alsina no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. OliCastelló Alsina no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de OliCastelló Alsina .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que OliCastelló Alsina inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que OliCastelló Alsina no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a OliCastelló Alsina no implica que OliCastelló Alsina l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de OliCastelló Alsina es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup OliCastelló Alsina.

OliCastelló Alsina exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de OliCastelló Alsina o de webs de tercers.

OliCastelló Alsina no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de OliCastelló Alsina.

El contingut del web de OliCastelló Alsina únicament és aplicable a territori espanyol.

OliCastelló Alsina garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de OliCastelló Alsina. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de OliCastelló Alsina , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de OliCastelló Alsina enviant un e-mail a: olidecastello@gmail.com

© OliCastelló Alsina · Tots els drets reservats · Avís legal ·
OliCastelló Alsina Ctra. de Balaguer, s/n, Km. 17 · 25136 CASTELLÓ DE FARFANYA, Lleida · Tel: 973 428 227 - 661 245 549
 · CONDICIONS DE COMPRA