Avís legal

Tel: 973 238 385
Orum Center Carrer Ballester, 9 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 238 385

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Orum Center —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Orum Center , bé de societats del grup al qual Orum Center pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Orum Center és propietat exclusiva de Orum Center i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Orum Center és de Orum Center o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Orum Center o dels seus proveïdors.

Orum Center i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Orum Center són marques protegides per Orum Center . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Orum Center (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Orum Center constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Orum Center es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Orum Center es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Orum Center com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Orum Center no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Orum Center no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Orum Center .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Orum Center inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Orum Center no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Orum Center no implica que Orum Center l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Orum Center es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Orum Center.

Orum Center exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Orum Center o de webs de tercers.

Orum Center no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Orum Center.

El contingut del web de Orum Center únicament és aplicable a territori espanyol.

Orum Center garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Orum Center. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Orum Center , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Orum Center enviant un e-mail a: info@orumcenter.cat

© Orum Center · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Orum Center Carrer Ballester, 9 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 238 385