Pel·licula

Casi imposible

Direcció: 
Jonathan Levine
Actors: 
Seth Rogen, Charlize Theron, O'Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Alexander Skarsgård, Ravi Patel, Lisa Kudrow, Tristan D. Lalla, James Hicks, Randall Park, Aladeen Tawfeek, Nathan Morris, Wanya Morris...
Títol original: 
Long Shot
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 12 anys
Nacionalitat: 
EUA
Compra d'entrades
Encara sense vots

Charlotte Field (Charlize Theron) és una de les dones més influents del món. Intel·ligent, sofisticada i molt preparada, és una poderosa diplomàtica amb talent per a... per a gairebé tot. Fred Flarsky (Seth Rogen) és un periodista dotat i despreocupat, amb facilitat per ficar-se en embolics. No tenen res en comú, excepte que ella va ser la seva mainadera i el seu primer amor. Quan Fred es retroba inesperadament amb Charlotte, la captiva amb el seu peculiar sentit de l'humor i els records del seu idealisme juvenil. Charlotte, que s'està preparant per presentar-se a la Presidència, contracta Fred com a redactor de discursos, per a consternació dels seus assessors de confiança.

Fred es trobarà com a peix fora de l'aigua a l'equip d'elit de Charlote: no està preparat per ser en el centre dels focus ni per a l'estil de vida de Charlotte. Tanmateix, les espurnes salten entre ells i la seva química irrefrenable els conduirà a un romanç al voltant del món i una sèrie d'inesperats i perillosos incidents.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta