Pel·licula

Doctor Sueño

Direcció: 
Mike Flanagan
Actors: 
Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Zahn McClarnon, Carl Lumbly, Alex Essoe, Bruce Greenwood, Catherine Parker, Robert Longstreet, Carel Struycken, Emily Alyn Lind, Selena Anduze, Jocelin Donahue, Chelsea Talmadge, Juan Gaspard, Kyliegh Curran, Deadr...
Títol original: 
Doctor Sleep
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 12 anys
Nacionalitat: 
EUA
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot

És la continuació de la història de Danny Torrance 40 anys després de la seva aterridora estança a l'Hotel Overlook a 'El Resplandor'. Dan Torrance lluita per trobar una mica de pau malgrat seguir irremeiablement marcatge pel trauma que va patir de nen a l'Hotel Overlook. Però aquesta pau es trenca quan coneix a Abra, una valenta adolescent dotada d'un poderós do extrasensorial, conegut com la "resplendor”. Abra reconeix instintivament que Dan comparteix el seu poder i, desesperada, li demana ajuda per enfrontar-se a la despietada Rose la Chistera i als seus seguidors, El nus veritable, que s'alimenten dels nens que posseeixen el do de la resplendor en la seva recerca de la immortalitat.

Dan i Abra formen una estranya aliança i emprenen una batalla a vida o mort contra Rose. La innocència d'Abra i el seu valor a l'hora d'acceptar la seva resplendor obliguen Dan a recórrer als seus propis poders com no ho havia fet mai. S'haurà d'enfrontar a les seves pors alhora que reviu els fantasmes del passat.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta